تبلیغات
ღعاشقانه های ماღ - طرز تهیه خیار شور

ღஜ تو را برای تو دوست دارم و زندگی را برای نفسهای تو ღஜ


نویسنده :فریبا و احسان
تاریخ:سه شنبه 23 آبان 1391-05:33 ب.ظ

طرز تهیه خیار شور


Photo: ‎طرز تهیه خیار شور:


خیار قلمی .... یک کیلو
سیر .... 3 حبه
فلفل سبز .... 2 عدد
سرکه .... 2 ق غ
ترخون .... تازه 2 شاخه خشک 1 ق غ
شوید .... تازه 2 شاخه خشک 1 ق غ
آب نمک .... به میزان لازم 

روش تهیه:

     - نمک را در آب ریخته روی حرارت بگذارید تا نمک کاملا در آب حل شود . توجه کنید که میزان شوری آب نمک باید مانند آب برنج باشد به میزانی که مزه آن به تلخی نرود.تقریبا برای هر لیتر آب دو قاشق غذا خوری نمک مناسب است. این نکته در تهیه خیار شور بسیار مهم است.
    2 - خیار های قلمی را در ظرفی مناسب که در داشته باشد و در آن کیپ شود بریزید لابه لای آن ترخون و شوید را به همراه سیر و فلفل بریزید (میتوانید از فلفل ترشی نیز که از قبل آماده دارید استفاده کنید). آب نمک را که از قبل آماده کردید و خنک شده است را به همراه دو قاشق غذاخوری سرکه تا روی مواد بریزید یک تکه نان بر روی ظرف بگذارید و در ظرف را به گونه ای که هوا وارد آن نشود ببندید.
    3 - ظرف را در جای گرم قرار دهید . اگر جای ظرف گرم باشد خیار شور شما سه روزه آماده است.
    چند نکته:
    1 - هرچه آب شور تر باشد خیار شور ترد تر میشود ولی شوری زیاد هم باعث بد طعم شدن خیار شور میشود پس در اندازه نمک دقت کنید.
    2 - میتوانید در ظرف را یک کیسه بکشید و سپس در را روی آن ببندید تا هوا کمتر وارد آن شود.
    3 - اگر بعد از باز کردن در ظرف روی آن کپک زده بود مشکلی در خیار شور شما ایجاد نشده است کپک را با دقت از روی ظرف جمع کنید و خیار شور را با خیال راحت استفاده کنید.
    4 - پس از آماده شدن خیار شور را در همان آب نمک در یخچال نگهداری کنید.‎

مواد لازم:

خیار قلمی .... یک کیلو
سیر .... 3 حبه
فلفل سبز .... 2 عدد
سرکه .... 2 ق غ
ترخون .... تازه 2 شاخه خشک 1 ق غ
شوید .... تازه 2 شاخه خشک 1 ق غ
آب نمک .... به میزان لازم 

روش تهیه:

- نمک را در آب ریخته روی حرارت بگذارید تا نمک کاملا در آب حل شود . توجه کنید که میزان شوری آب نمک باید مانند آب برنج باشد به میزانی که مزه آن به تلخی نرود.تقریبا برای هر لیتر آب دو قاشق غذا خوری نمک مناسب است. این نکته در تهیه خیار شور بسیار مهم است.
2 - خیار های قلمی را در ظرفی مناسب که در داشته باشد و در آن کیپ شود بریزید لابه لای آن ترخون و شوید را به همراه سیر و فلفل بریزید (میتوانید از فلفل ترشی نیز که از قبل آماده دارید استفاده کنید). آب نمک را که از قبل آماده کردید و خنک شده است را به همراه دو قاشق غذاخوری سرکه تا روی مواد بریزید یک تکه نان بر روی ظرف بگذارید و در ظرف را به گونه ای که هوا وارد آن نشود ببندید.
3 - ظرف را در جای گرم قرار دهید . اگر جای ظرف گرم باشد خیار شور شما سه روزه آماده است.
چند نکته:
1 - هرچه آب شور تر باشد خیار شور ترد تر میشود ولی شوری زیاد هم باعث بد طعم شدن خیار شور میشود پس در اندازه نمک دقت کنید.
2 - میتوانید در ظرف را یک کیسه بکشید و سپس در را روی آن ببندید تا هوا کمتر وارد آن شود.
3 - اگر بعد از باز کردن در ظرف روی آن کپک زده بود مشکلی در خیار شور شما ایجاد نشده است کپک را با دقت از روی ظرف جمع کنید و خیار شور را با خیال راحت استفاده کنید.
4 - پس از آماده شدن خیار شور را در همان آب نمک در یخچال نگهداری کنید



داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر