تبلیغات
ღعاشقانه های ماღ - طرز تهیه خیار شور

ღஜ تو را برای تو دوست دارم و زندگی را برای نفسهای تو ღஜ


نویسنده :فریبا و احسان
تاریخ:سه شنبه 23 آبان 1391-05:33 ب.ظ

طرز تهیه خیار شور


Photo: ‎طرز تهیه خیار شور:


خیار قلمی .... یک کیلو
سیر .... 3 حبه
فلفل سبز .... 2 عدد
سرکه .... 2 ق غ
ترخون .... تازه 2 شاخه خشک 1 ق غ
شوید .... تازه 2 شاخه خشک 1 ق غ
آب نمک .... به میزان لازم 

روش تهیه:

     - نمک را در آب ریخته روی حرارت بگذارید تا نمک کاملا در آب حل شود . توجه کنید که میزان شوری آب نمک باید مانند آب برنج باشد به میزانی که مزه آن به تلخی نرود.تقریبا برای هر لیتر آب دو قاشق غذا خوری نمک مناسب است. این نکته در تهیه خیار شور بسیار مهم است.
    2 - خیار های قلمی را در ظرفی مناسب که در داشته باشد و در آن کیپ شود بریزید لابه لای آن ترخون و شوید را به همراه سیر و فلفل بریزید (میتوانید از فلفل ترشی نیز که از قبل آماده دارید استفاده کنید). آب نمک را که از قبل آماده کردید و خنک شده است را به همراه دو قاشق غذاخوری سرکه تا روی مواد بریزید یک تکه نان بر روی ظرف بگذارید و در ظرف را به گونه ای که هوا وارد آن نشود ببندید.
    3 - ظرف را در جای گرم قرار دهید . اگر جای ظرف گرم باشد خیار شور شما سه روزه آماده است.
    چند نکته:
    1 - هرچه آب شور تر باشد خیار شور ترد تر میشود ولی شوری زیاد هم باعث بد طعم شدن خیار شور میشود پس در اندازه نمک دقت کنید.
    2 - میتوانید در ظرف را یک کیسه بکشید و سپس در را روی آن ببندید تا هوا کمتر وارد آن شود.
    3 - اگر بعد از باز کردن در ظرف روی آن کپک زده بود مشکلی در خیار شور شما ایجاد نشده است کپک را با دقت از روی ظرف جمع کنید و خیار شور را با خیال راحت استفاده کنید.
    4 - پس از آماده شدن خیار شور را در همان آب نمک در یخچال نگهداری کنید.‎

مواد لازم:

خیار قلمی .... یک کیلو
سیر .... 3 حبه
فلفل سبز .... 2 عدد
سرکه .... 2 ق غ
ترخون .... تازه 2 شاخه خشک 1 ق غ
شوید .... تازه 2 شاخه خشک 1 ق غ
آب نمک .... به میزان لازم 

روش تهیه:

- نمک را در آب ریخته روی حرارت بگذارید تا نمک کاملا در آب حل شود . توجه کنید که میزان شوری آب نمک باید مانند آب برنج باشد به میزانی که مزه آن به تلخی نرود.تقریبا برای هر لیتر آب دو قاشق غذا خوری نمک مناسب است. این نکته در تهیه خیار شور بسیار مهم است.
2 - خیار های قلمی را در ظرفی مناسب که در داشته باشد و در آن کیپ شود بریزید لابه لای آن ترخون و شوید را به همراه سیر و فلفل بریزید (میتوانید از فلفل ترشی نیز که از قبل آماده دارید استفاده کنید). آب نمک را که از قبل آماده کردید و خنک شده است را به همراه دو قاشق غذاخوری سرکه تا روی مواد بریزید یک تکه نان بر روی ظرف بگذارید و در ظرف را به گونه ای که هوا وارد آن نشود ببندید.
3 - ظرف را در جای گرم قرار دهید . اگر جای ظرف گرم باشد خیار شور شما سه روزه آماده است.
چند نکته:
1 - هرچه آب شور تر باشد خیار شور ترد تر میشود ولی شوری زیاد هم باعث بد طعم شدن خیار شور میشود پس در اندازه نمک دقت کنید.
2 - میتوانید در ظرف را یک کیسه بکشید و سپس در را روی آن ببندید تا هوا کمتر وارد آن شود.
3 - اگر بعد از باز کردن در ظرف روی آن کپک زده بود مشکلی در خیار شور شما ایجاد نشده است کپک را با دقت از روی ظرف جمع کنید و خیار شور را با خیال راحت استفاده کنید.
4 - پس از آماده شدن خیار شور را در همان آب نمک در یخچال نگهداری کنید



داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 


How do you get rid of Achilles tendonitis?
سه شنبه 17 مرداد 1396 09:36 ق.ظ
If you wish for to improve your familiarity just keep visiting this web page and
be updated with the most recent information posted here.
Foot Issues
دوشنبه 16 مرداد 1396 02:23 ق.ظ
Today, while I was at work, my cousin stole my iphone and tested to
see if it can survive a 25 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now
destroyed and she has 83 views. I know this is completely
off topic but I had to share it with someone!
BHW
جمعه 1 اردیبهشت 1396 12:33 ب.ظ
Hi i am kavin, its my first occasion to commenting anywhere, when i read this
post i thought i could also create comment due to this good piece of writing.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر