تبلیغات
ღعاشقانه های ماღ - چرا نباید اسفناج را آب پز کرد؟

ღஜ تو را برای تو دوست دارم و زندگی را برای نفسهای تو ღஜ


نویسنده :فریبا و احسان
تاریخ:یکشنبه 23 بهمن 1390-05:16 ب.ظ

چرا نباید اسفناج را آب پز کرد؟



امروزه مردم بسیاری از کشورهای جهان به ویژه کشورهای آسیایی و اروپایی از اسفناج نه تنها برای عطر و طعم دلنشین اش بلکه به خاطر خواص غذایی و درمانی که دارد در وعده های غذایی خود به ویژه غذای کودکان و نوجوانان شان استفاده می کنند. دکتر رضا حشمت، درمانگر طب سنتی چین برخی از خواص درمانی اسفناج را از دیدگاه طب سنتی چین با ما درمیان می گذارد.




چرا باید ۳ بار در هفته اسفناج بخورید


از دیدگاه طب سنتی چین، اسفناج گیاهی است که طبیعتی خنک و ملین دارد بنابراین مصرف آن در افرادی که دچار اختلال در عملکرد دستگاه گوارش هستند یا با کندی حرکت روده ها مواجهند بسیار ضروری است، زیرا این سبزی مغذی می تواند بهترین دارو برای درمان یبوست به ویژه در افراد میانسال و کهنسال باشد. علاوه بر این اسفناج توسط درمانگران طب سنتی چین به عنوان یک غذای دارویی در درمان بیماران مبتلا به دیابت و افرادی که دچار خستگی، ضعف و سرگیجه هستند، تجویز می شود.

● اسفناج مرهم بیماری های گوارشی 


اسفناج یکی از بهترین غذاهای دارویی برای افرادی است که دچار کم خونی هستند.
درمانگران چینی اسفناج را بهترین مرهم برای بیمارانی می دانند که کم خونی آن ها ناشی از خونریزی های گوارشی است. به عنوان مثال افراد مبتلا به هموروئید یا بواسیر یا افرادی که مبتلا به خونریزی معده یا زخم های معده هستند می توانند اسفناج در سبدغذایی خود قرار دهند. مصرف این سبزی به تنهایی یا در کنار موادغذایی دیگر می تواند تاثیر زیادی در خون سازی و جبران کم خونی ناشی از خونریزی های گوارشی داشته باشد.

● چگونه خواص اسفناج را حفظ کنیم 

برای حفظ خواص و مواد مفیدی که در اسفناج وجود دارد هرگز آن را آب پز نکنید. قرار دادن این سبزی هنگام شست وشو درون آب یا پختن آن به وسیله آب، موجب از بین رفتن خواص مفید و ویتامین های آن می شود. بهترین راه حل آن است که اسفناج را تفت دهید. می توانید برای این کار از مقدار بسیار اندکی روغن استفاده کنید. ترکیب اسفناج با انواع گوشت های قرمز در وعده غذایی بهترین و مفیدترین ترکیب هاست زیرا خواص مفید اسفناج در کنار گوشت قرمز بهتر جذب بدن می شود.

در چه شرایطی اسفناج نخوریم


گاهی پیش می آید، بدن مان در شرایطی قرار دارد که مصرف برخی از میوه ها و سبزی های تازه نیز ممکن است برای آن مضر باشد. اسفناج نیز از این امر مستثنا نیست. زمان هایی پیش می آید که باید از مصرف این گیاه مفید و شفابخش پرهیز کرد.
افراد مبتلا به اسهال نباید اسفناج مصرف کنند زیرا اسفناج به دلیل خاصیت ملین بودنش موجب تشدید اسهال می شود.
زیاده روی در مصرف اسفناج موجب بروز آکنه در برخی از افراد می شود. بنابراین همواره باید نه تنها در مصرف اسفناج بلکه در مصرف هر ماده غذایی تعادل را درنظر داشت.

نکات طلایی درباره اسفناج 

با دانستن این نکات بهتر می توانید از ارزش های غذایی اسفناج و تاثیر آن در پیشگیری از ابتلا به بیماری های مختلف بهره مند شوید.
درمانگران طب سنتی اسفناج را مفیدترین سبزی برای درمان بیماری های کبد و معده می شناسند و آن را به بیماران شان تجویز می کنند.
خوردن اسفناج به تنهایی یا تهیه سالاد با کمک برگ های سبز آن در درمان یبوست و کندی عملکرد روده ها موثر است.
اسفناج موجب تقویت چشم و افزایش قوه بینایی در افراد می شود، بنابراین مصرف آن در دوران نوجوانی و میانسالی بسیار توصیه می شود.




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 


feet issues
جمعه 24 شهریور 1396 06:39 ق.ظ
Appreciate this post. Let me try it out.
matthewsrvwfexczqt.Tumblr.com
پنجشنبه 21 اردیبهشت 1396 04:34 ق.ظ
I'm very happy to read this. This is the type of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that is at the other blogs.
Appreciate your sharing this best doc.
BHW
پنجشنبه 31 فروردین 1396 03:51 ق.ظ
Hmm it looks like your site ate my first comment (it
was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I wrote and say,
I'm thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog blogger
but I'm still new to the whole thing. Do you have any tips and hints for first-time blog writers?

I'd genuinely appreciate it.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر